Conductor Summer School
Classic Cultural Holiday Experience
 

OM OSS

Classic Music Withington Zubicky startet sin virksomhet på midten av 90-tallet. Vi, trompeteren Allan Withington og oboisten Gregor Zubicky, hadde begge noe erfaring innenfor konsertproduksjon og organisering, og sammen bestemte vi oss for å arrangere en julekonsert i Johanneskirken i Bergen. Med lokale musikere og sangeren Benedikte Adrian som solist, ble dette den spede begynnelse av etableringen av firmaet Classic Music. Produksjonens omfang var relativt beskjedent, men ble godt mottatt, og gikk endogtil med overskudd!

Siden den gang har vi produsert over 40 konserter for Bergen Filharmoniske Orkester. I tillegg har vi siden 1996 hatt ansvar for sammensetting av orkester til alle klassiske konserter i Bergen Domkirke.

Classic Music har blant annet forhandlet om kontrakter og arbeidsforhold for musikere, og har med årene etablert seg som et seriøst og profesjonellt firma.

Classic Music har organisert turneer i inn-og utland, engasjert musikere til CD-inspillinger og TV-opptredener.Ved flere åpningsseremonier, presentasjoner, mottagelser og offisielle middager har musikere fra vår "stall" stått for underholdning og kunstneriske innslag.

Uansett type musikk kan vi hjelpe. Vi har eksperter i klassisk, jazz , pop og alt som faller i mellom.

På følgende sider finnes mer detaljert informasjon om vår aktivitet, og hvordan du kan få akkurat det du vil ha, til ditt behov.

Vennlig hilsen,
CMWZ